Karen Millen FLARED SKIRT Blyantskjørt black

bdE7lf7J5K
Karen Millen FLARED SKIRT - Blyantskjørt - black

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 60% viskose, 23% polyester, 15% polyamid, 2% elastan

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Mønster Ensfarget

Detaljer Elastisk linning

Artikkelnummer KM521B00L-Q11

Modellhøyde Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36

Passform Figurnær

Lengde Ankellang

Totallengde 71 cm i størrelse 36

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Karen Millen FLARED SKIRT - Blyantskjørt - black Karen Millen FLARED SKIRT - Blyantskjørt - black Karen Millen FLARED SKIRT - Blyantskjørt - black

Frakt i Norge

Trenger du hjelp? Kontakt oss

Søk etter merker
Handlekurv ( 0 )
> Produkt > Stivelse > Modifisert stivelse

Produktkategori

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google+ Share to Pinterest Share to LinkedIn Share to 更多...
Sende bookingforespørsel
Produktdetaljer:

Stivelse vaskepulver

Gjør stryking enklere. Fjerner rynker enkelt for en skarp og profesjonell finish. Hold klærne unna rynke.

spesifikasjon:

Egenskaper og fordeler:

1) Tilbyr profesjonell OEM prosess, design service, kjøper etikett service som kunde krav.

2) Spesifikasjoner strekker seg fra 15g til 550kg med poser eller kartonger. Eller som kundebehov.

3) Passer til hånd og maskinvask.

4) God pakke design kan spare containere plass

7) Vannsparing, tidsbesparende.

8) Internasjonal fasjonabel parfyme genererer god blomst lukt, frukt lukt etc

Betingelser og vilkår:

Leveringstid: ca. 45 dager etter mottak av innskudd

Forsyningsevne: 10000 / måned

MOQ: 1000 kartonger

betalingsbetingelser: T / T 30% innskudd betalt før produksjon, balanse betalt før lasting.

Firmainformasjon:

Guangzhou Konnor Daily Necessities Co Ltd ble etablert i 2002, har vært engasjert i FoU, design, spesialisert seg på produksjon av myggspoler, luft friskere spray, stivelse spray, husholdnings aerosol insektmiddel spray. Myggavstøtende spray og andre daglige Vaskeprodukter. Vi har vår egen fabrikk rik på erfaring med en avansert utviklingsteknologi som gjør strenge kvalitetsstyringssystemer, og gjør det mulig å stabilisere produktkvaliteten gjennom årene. De fleste land i Afrika har modne merkevaremarkeder og stabile samarbeidspartnere takket være støtte fra ny og gammel kunde. Vårt mål er: "Med service og oppriktig i motsetning til din tillit og støtte. Vi er villige til å skape en vinn-vinn-policy med nummer 1 kvalitet og fortrinnsbehandling, og for å oppnå våre langsiktige forretningsmuligheter etter merkevare. Selskapets og fabrikkens undersøkelser og forhandlinger på stedet. Vårt firma er åpent for et bedre handelssamarbeid for en bedre fremtid.

En god pensjon gir økonomisk trygghet. Med pensjon i KLP er du godt ivaretatt.

Pensjonen din avhenger av hvilken pensjonsordning arbeidsgiveren din har.

Usikker på hvilken pensjonsordning du har? Logg inn på Min Side for å sjekke

For deg som jobber i en kommune, fylkeskommune, helseforetak, eller bedrift med offentlig tilknytning.

For deg som jobber i en privat bedrift, eller bedrift med offentlig tilknytning.

Flytt tidligere oppspart pensjon i det private til KLP og få lavere gebyrer. KLP kom best ut i DN sin test av alle pensjonstilbydere i Norge.

Har du pensjon i KLP har du tilgang til alle medlemsfordelene vi tilbyr.

Du er medlem hos KLP hvis arbeidsgiveren din har pensjonsordning hos oss.Du kan enten ha offentlig tjenestepensjon eller innskuddspensjon.Noen medlemmer har også foretakspensjon, men dette er ikkelenger et produkt vi selger.

Undersøk med arbeidsgiveren din hvilken pensjonsordning du har eller logg deg inn på Min Side for å sjekke. Er du medlem kan du også se pensjonsopptjeningen din på Min Side.

Jobber du i det private og skifter jobb får du den oppsparte pensjonen som et pensjonskapitalbevis. Dette får du utbetalt den dagen du blir pensjonist.

Husk at det er lurt å samle disse pensjonskapitalbevisene hos én leverandør som tar lite igjen for å forvalte pensjonen din.

Hvis du bytter jobb innen offentlig sektor, får du med deg medlemstid fra de ulike ordningene. Når du går av med pensjon, regnes pensjonen ut etter den samlede opptjeningstiden og utbetales etter reglene som gjelder i den ordningen du sist var medlem av.

Foretakspensjon er en ytelsesbasert pensjon for privat sektor.Pensjonen fastsettes ved at alderspensjon fra folketrygd og fra arbeidsgiver til sammen utgjør en fast prosentsats av lønnen på for eksempel 66 prosent eller 70 prosent.

KLP selger ikke lenger foretakspensjon, men KLP Bedriftspensjon forvalter eksisterende avtaler. Det betyr at dersom arbeidsgiveren din har en pensjonsavtale med foretakspensjon i KLP kan du ha rett til ytelsespensjon fra denne. Les mer om foretakspensjon.

Har du offentlig tjenestepensjon og logger deg inn på Min Side får du beregnet både folketrygd (fra NAV) og alderspensjon eller AFP fra KLP. Eventuell opptjeningstid fra Statens pensjonskasse er med, men opptjeningstid i andre offentlig pensjonskasser – slik som for eksempel Oslo Kommune – er ikke med. Gir du oss aksept for det, kan vi innhente informasjon om øvrige pensjonsavtaler direkte fra Norsk Pensjon. De aller fleste pensjonsleverandører leverer informasjon til Norsk Pensjon.

Hvor stort lån kan jeg søke om?

Våre bankpartnere tilbyr lån fra 10.000 til 500.000 kroner uten krav om sikkerhet i bolig, bil eller andre eiendeler. Et slikt lån kalles gjerne et lån uten egenkapital. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne og hva dette vil koste deg, kan du bruke vår online lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Lånekalkulatoren regner deretter ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir. Fra lånekalkulatoren er det videre lett å opprette en lånesøknad.

Hvorfor lønner det seg å søke om lån gjennom en låneformidler som Axo Finans?

Fordelene ved å søke om lån gjennom oss:

Hvilke banker samarbeider dere med?

Axo Finans samarbeider i dag med flere store og mindre banker over hele Norge, Norden og Europa. Alle bankene har lang og verdifull erfaring med å tilby lån uten sikkerhet. Det betyr at du som kunde er i trygge hender når du søker lån gjennom oss. Følgende banker samarbeider Axo Finans med i dag: TOM TAILOR STRAIGHT CARRIE TURN UP Straight leg jeans mid stone wash denim
, , Santander , Nordax Bank , Easybank , Komplett Bank , Gjensidige , BN Bank , yA Bank , Resurs Bank , Ekspress Bank og Bluestep Finans .

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på min lånesøknad?

Normalt sett får du svar kort tid etter søknaden er sendt inn. Sendes søknaden utenfor arbeidstid blir den behandlet påfølgende arbeidsdag. Du må gjerne ringe vårt kundesenter på 22 86 74 00 om du synes det tar for lang tid.

Når vil pengene fra lånet komme inn på konto?

Om din lånesøknad bli innvilget tar det opptil 1-3 virkedager før lånet er utbetalt. For å få fortgang i utbetalingen anbefaler vi alle våre kunder å ha klar siste lønnslipp, selvangivelse og BankID. Hos Axo Finans kan du selvfølgelig signere alle papirer elektronisk ved hjelp av BankID. Dette korter ned ventetiden fra du søker lån, til pengene faktisk blir utbetalt.

Kan jeg betale tilbake hele lånet når jeg vil?

Ja, det er fullt mulig å betale tilbake hele lånet når du selv ønsker. Våre lån uten krav om sikkerhet eller egenkapital løper fra 1-15 år.

Kan jeg søke lån sammen med noen?

Du kan søke sammen med hvem du måtte ønske så lenge de oppfyller de samme kravene. Dette kalles gjerne en medlånetaker. En medlånetaker kan være din ektefelle, samboer, kjæreste eller bare venn. Normalt øker en medlånetaker dine sjanser for å få lånesøknaden innvilget.

Vår markerer slutten på vinteren og starten på sommeren. For mange er våren den fineste årstiden, full av forventninger om tiden som skal komme. Vårfølelsen er følelse de fleste av oss kjenner og elsker.

Vår når knoppene brister ? I Norge er vårfølelsen og starten på våren tett knyttet til været. Det er vanlig å si at det er vår når knoppene brister. Dette skjer imidlertid til svært forskjellig tid avhengig av vær, breddegrad og høyde over havet. Det er derfor store lokale forskjeller i Norge dersom du benytter knoppemetoden til stadfeste når det er vår.

Vår når knoppene brister

Vår når gjennomsnitttempraturen er 0-10 grader ? Metrologisk sett regnes våren for en periode med gjennomsnitttemperatur på 0-10 grader og temperaturen er stigende.

Vår når gjennomsnitttempraturen er 0-10 grader

For metrologene starter dog våren offisielt 1. mars uavhengig av lokale tempraturer. Det er selvsagt store lokale variasjoner med hensyn til temperaturer både før og etter denne datoen, Norge er et langt land. Derfor går vi ofte rundt og ser etter forskjellig vårtegn i naturen. Ved hjelp av sikre og mindre sikre tegn kan vi finne ut om det snart er vår der hvor vi bor.

Vår når dag og natt er like lange ? 21. mars er det likevel helt sikkert vår, uavhengig av vær, tegn og temperatur. Det er nemlig den offisielle datoen for vårjevndøgn . Vårjevndøgn er dag og natt like lange over hele kloden. Og fra den dagen av er vi på full fart mot sommeren.

Vår når dag og natt er like lange

Den astronomiske våren starter senere og varer lengre. Den starter ved vårjevndøgn og varer til sommersolverv 21. juni. På lignende vis varer den astronomiske sommeren fra sommersolverv til høstjevndøgn, 21. september, den astronomiske høsten fra høstjevndøgn til vintersolverv 21. deseber og den astronomiske vinteren fra vintersolverv til vårjevndøgn. Astronomisk deles altså årstidene inn på en litt annen måte.

Våren kalles også foråret og er årets første årstid. Det er en årstid som forbindes med fødsel, barndom og vekst. Våren er en positiv årstid, naturen våkner opp fra vinterdvalen og livet blomstrer opp, dagene blir lysere og varmere og livet lettere å leve for folk og dyr.

Våren er ofte en stormfull tid. Varm luft fra ekvator braker sammen med kald luft som strømmer frra de iskalde snødekte polområdene. Været kan derfor være ekstremt og skiftende om våren. Haglbyger og og snøstormer er ikke uventet. Ofte kommer værskiftene brått og uventet. Du kan bade den ene dag og neste dag kommer det snø. Våren kan føre med seg orkaner og i USA er det høysesong for tornadoer. Ofte fører stor snøsmelting til høy vannstand i mange elver og dersom det i tillegg kommer store mengder nedbør kan dette føre til store flommer.

Kontakt oss

Grandegata 48, 6210 Valldal

Mobile: +47489 95 460

Email: [email protected]

Facebook

Kommende arrangementer

  1. Lokalmat – noko for deg?

    april 19 @ 15:00 - 18:30

Se alle Arrangement

Aktuelt