Levis® Line 8 LINE 8 OVERSIZED LL 1PKT Skjorte chinese red/surf blue/grey heather

OIrCeWbOnr
Levis® Line 8 LINE 8 OVERSIZED LL 1PKT - Skjorte - chinese red/surf blue/grey heather

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% bomull

Produktdetaljer

Krage Skjortekrage

Lukking Knapp

Mønster Rutet

Artikkelnummer LEH22D001-G11

Modellhøyde Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse M

Passform Oversized

Lengde Ekstra lang

Ermelengde Ekstra lang

Ermelengde 66 cm i størrelse M

Ryggbredde 46 cm i størrelse M

Totallengde 87 cm i størrelse M

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Levis® Line 8 LINE 8 OVERSIZED LL 1PKT - Skjorte - chinese red/surf blue/grey heather Levis® Line 8 LINE 8 OVERSIZED LL 1PKT - Skjorte - chinese red/surf blue/grey heather Levis® Line 8 LINE 8 OVERSIZED LL 1PKT - Skjorte - chinese red/surf blue/grey heather
adidas Performance TIRO Treningsbukser collegiate navy/white
Gå til sider for Bedrift

< NOREA.NO

Radio

De ville ha dyrket den i veksthus, de ville ha dannet løvetannklubber og skrevet løvetannbøker og fått løvetannen totalfredet. Men løvetannen er jo overalt, den ser ikke ut til å trenge oss, og den gjør visst akkurat som den vil. Derfor kaller vi den ugress og prøver å ta livet av den så snart vi kommer over den. For å spørre slik: Hva er det vi viser respekt for, hva viser vi ærbødighet, hva er det vi ærer i dagens samfunn? Av og til lurer jeg på om det fins noe vi ærer i det hele tatt. Bibelen skriver om en tid som skal komme: «Da vil menneskene være egoistiske, glade i penger, fare med skryt, være overmodige, snakke stygt om andre, være ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten respekt for det hellige.» Det var litt av en liste. Jeg merket meg dette: «uten respekt for det hellige.» Da fins det altså ikke ærbødighet for noen ting. Her har vi altså en verdi som er truet av utrydding: ærbødighet. Verdier som ligner, som ærefrykt, respekt, aktelse, heder og ære, må vi ikke miste. Det er ikke alle mennesker som er ærverdige, synes vi. Enkelte synes vi ikke fortjener å bli hedret. Sant nok, men jeg tror det er langt flere enn vi er klar over. Også små mennesker kan ha store egenskaper og kan ha gjort edle ting. Et stort menneske viser sin storhet ved den måten han eller hun behandler små mennesker på. Virkelig store mennesker har en følelse av at storheten ikke ligger i dem, men trer frem gjennom dem. Derfor er de ydmyke og gir æren videre til andre, og til Gud. Allerede tidlig i menneskenes historie hadde de lært å vise respekt for hverandre. Det fortelles om Israelsfolkets leder Josva. «Den dagen gjorde Herren det slik at israelittene fikk stor aktelse for Josva. Så lenge han levde, hadde de like stor ærbødighet for ham som de hadde hatt for Moses.» Aktelse og ærbødighet fikk Josva, og det var nødvendig om han skulle være leder. Viser vi aktelse og respekt for lederne våre, de foresatte og dem vi er sammen med? Bibelen er i hvert fall klar på at det skal vi gjøre. Der står det i det fjerde bud: «Hedre din far og din mor.» Og videre: «Oppfyll deres forpliktelser mot alle. Betal skatt til den som skal ha skatt, og toll til den som skal ha toll. Vis respekt for den som har krav på respekt, og gi ære til den dere skylder ære.» I Bibelens verden er det bare de dumme og de onde som viser forakt. De som tror på Gud, har ydmykhet til å vise mennesker ære, hedre dem som har gjort noe godt, respektere dem som har fått vanskelige oppgaver, og vise ærbødighet for alt Gud har skapt, kanskje til og med for løvetannen. Bibelen minner om at vi har et evig håp: «Siden vi altså får et rike som ikke kan rokkes, så la oss være takknemlige og med takk gjøre vår tjeneste slik Gud vil, i ærbødighet og frykt.»

1. Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen i nettbutikken og eventuelt særskilt avtalte vilkår, eksempelvis kampanjer, angitt på våre nettsider www.hør.no . Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot lovgivning.

Avtalen gjelder utelukkende kjøp av varer og tjenester som angitt i kapittel 2.

Selger er HØR AS med organisasjonsnummer: 816563712

Nedre Slottsgate 3, Oslo Postboks 183, 0102 Oslo Epost: [email protected]ør.no som betegnes i det følgende som selger(en).

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper(en).

Netthandelens priser, pris for vare og/eller tjeneste inkluderer alle offentlige avgifter herunder merverdiavgift. Prisen inkluderer ikke fraktkostnader.

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen sin bestilling er sendt og dermed mottatt av selgeren.

Kjøperen får dette bekreftet ved mottak av ordrebekreftelse kort tid etter bestilling.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Kjøperen betaler for varen når den sendes fra selgeren til kjøperen.

For varer som skal tilpasses kunden kan selgeren kreve hele eller en del av kjøpesummen forhåndsbetalt. Dette fremgår i så fall tydelig av selgerens netthandelsløsning før bestilling.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på 14 dager fra mottak.

Faktura og evt. krav ved manglende betaling håndteres av Leverandørens samarbeidspartner som fremgår av Leverandørens netthandelsløsning ved kjøp.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Selgeren tilbyr følgende betalingsmåter:

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt varen.

Hvis ikke annet fremgår av bestillingsløsningen, vil varen bli levert senest 5 dager etter bestillingen fra kjøper avhengig av hvilket fraktalternativ kjøper velger ved kjøp av varen. Varen skal leveres hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt.

Tuesday, May 1, 2018
Latest

BARNEVERNET = NÅDELØSE NORDMENN

Fokus på barnevernets maktmisbruk

Hjem > Wallis HARPER Høye støvler berry
> Tidlig atskillelse fra mor og langtidsutvikling av sykdommer
by Redaksjonen - 1

av S. Kvilhaug.

Som advokat og medmenneske er jeg alvorlig bekymret for skadevirkningene av den manglende faginteressen iNorge for sammenhengen mellom (tidlig) atskillelse mellom mor (ev. far) og barn og senere psykisk og somatisk skjevutvikling hos barnet, ofte livet ut. Problemstillingen har betydning for hvor høy eller lav terskelen for omsorgsovertakelser ibarnevernet bør settes, og for hvor tidlig barn bør «gå» ibarnehage eller til fremmed dagmamma. Min erfaring er at nevnte terskel for omsorgsovertakelse er altfor lav, og at barn ikke har noe i barnehage eller hos fremmed dagmamma ågjøre før de nærmer seg treårsalderen. Når omsorgsovertakelse i«grensetilfeller» til stadighet skjer, er det åpenbart fordi de som anbefaler eller tar en slik beslutning, ikke skjønner hvor alvorlig en atskillelse er for et barn. Det verste er at det som regel ikke synes åinteressere dem.

Det foreligger mye internasjonal Falke AIRPORT 3 PACK Sokker black
som dokumenterer risiko for psykiske og somatiske lidelser, herunder kreft, etter atskillelse helt opp til 17-årsalderen (,). Slike lidelser kan komme til syne langt ut i voksenalder og kan være langt mer skadelig for barnet enn den skaden barnet kan antas åbli påført ved fortsatt åbo iet angivelig dårlig hjem. Det foreligger også eksperimentelle studier på atskillelse hos dyreavkom (,). INorge, derimot, lukker manfortsatt øynene og har holdningen «business as usual». Tusenvis av mennesker har derfor fått eller kommer til åfå sine liv ødelagt.

Burke og medarbeidere har påvist sammenheng mellom atskillelse og irritabel tarm-syndrom og residiverende magesmerter (). Ien artikkel iTidskriftet for noen få år siden () ble deres artikkel omtalt, men forfatterne vegret seg mot åbruke ordet atskillelse, bare død, til tross for at Burke og medarbeidere uttrykkelig skriver «loss and separation» og «lost a parent to death, divorce, and separation before age 15» (). Burke og medarbeidere skriver også at atskillelse er assosiert med angstlidelser og depresjon ibarndommen, og at atskillelse ibarndommen er knyttet til senere depresjon og angstlidelser, særlig panikkangst, hos voksne ().

Tjenester
Selvbetjening
Kundesenter
Bibliotekenes hus

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Madden Girl BITSYY Sandaler med høye hæler blush
for å få BS-katalogen på e-post!

Biblioteksentralen SA • Postboks 24 Alnabru • 0614 OSLOWebredaktør: Trung Nguyen | Ansv. redaktør: Børge Hofset